نتیجه بازی ایران و ازبکستان در فینال کافا (۱۷ شهریور ۱۴۰۴)+ ویدئو گل| مبارک باشد آقای قلعه‌نویی! ویدئو| خلاصه بازی ایران و ازبکستان در فینال کافا (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری سومین جشنواره «خانواده ورزش» در بوستان ملت مشهد پایان جشنواره بسکتبال «ستارگان کوچک» در مشهد ترکیب تیم ملی ایران و ازبکستان در فینال تورنمنت کافا (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) الشباب به دنبال هافبک میلان قهرمانی ولاسکو در مسابقات جهانی والیبال وضعیت مبهم مصدومیت گاوی اونانا در راه سوپرلیگ ترکیه ورود فیفا به مسئله آلوز و تراکتور ۴۳ درصد زنان تهرانی دچار کم‌تحرکی هستند منیر الحدادی در انتظار تایید شورای تامین اورونوف در جنگ با پرسپولیسی‌ها! پخش زنده بازی ایران و ازبکستان در فینال کافا (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین استقلال در بین‌المللی‌ترین حالت ممکن ترکیب احتمالی ایران برابر ازبکستان در فینال کافا (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) | امیر ریسک نمی‌کند! طرح خلاقانه باشگاه شمس آذر قزوین از ماه خونی + عکس پدیده فصل قبل رئال از چشم آلونسو افتاد پرسپولیس بدون دفاع کنار اختصاصی برابر فولاد!
سرخط خبرها

اصلانی درخشید، ذوب باخت| نجات گرگانی‌ها در وقت اضافه

  • کد خبر: ۸۵۲۹۱
  • ۰۳ آبان ۱۴۰۰ - ۱۸:۴۸
اصلانی درخشید، ذوب باخت| نجات گرگانی‌ها در وقت اضافه
یاران مهران حاتمی در وقت اضافه توانستند از سد یاران فراد کوهیان بگذرند.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، در ادامه مسابقات لیگ برتر بسکتبال تیم بسکتبال شهرداری گرگان در اوورتایم ۹۰ - ۸۴ ذوب آهن اصفهان را شکست داد. این دیدار زیبا و مهیج در پایان کوارتر چهارم با تساوی در امتیاز ۷۲ به پایان رسید.
در اورتایم هم ابتدا فرید اصلانی با دو پرتاب آزاد ذوق را پیش انداخت، اما سجاد پذیرفته با شوت ۳ امتیازی‌اش شادی ذوبی‌ها را محو کرد. خود فرید این ۳ امتیازی را هم پاسخ داد. حالا نوبت پری پتی بود که در ضیافت شوت‌های ۳ امتیازی، گرگان را ۷۸ - ۷۷ پیش بیاندازد.
سجاد گرگان پشت خط پرتاب آزاد شهرداری را به ۸۰ رساند و سجاد ذوب این کار را با پرتاب ۳ امتیازی انجام داد تا هر دو تیم تساوی در نتیجه ۸۰ مساوی شوند.
پشت بند دو پرتاب آزاد موفق پتی، نوبت لی‌آپ علیار است. اشکان خلیل نژاد دو پرتاب آزادش را گل می‌کند تا اوضاع بیش از این از دست کوهیان در نرود، ولی کیوانی ریاعی و علیار دو سبد دیگر با لی آپ می‌گیرند.
دو پرتاب آزاد موفق ارسلان را هم آنطرف رسول مظفری پاسخ می‌دهد تا شهرداری گرگان ۹۰ - ۸۴ ماراتن فینال گونه گروه الف را به سود خود تمام کند.
در این دیدار فرید اصلانی و ارسلان کاظمی با فاصله قابل توجه بیشترین کارایی بازی تیم‌های شهرداری گرگان و ذوب آهن اصفهان را داشتند، ولی با شکست ذوب، این درخشش به کام‌شان تلخ شد.
فرید اصلانی در زمان ۴۲:۱۸ موفق شد ۳۱ امتیاز، ۵ ریباند، ۴ پاس گل و کارایی ۳۴ داشته باشد.
ارسلان کاظمی، اما در زمان ۳۸:۲۸ موفق شد با ۲۲ امتیاز، ۱۵ ریباند و ۶ پاس گل، ضمن ثبت دابل دابل، کارایی ۳۳ را از خود به جا بگذارد.
در تیم شهرداری گرگان رسول مظفری در زمان ۴۱:۵۵ دقیقه ۵ امتیاز، ۸ ریباند و ۵ پاس گل داشت و با کارایی ۱۸ موثرترین بازیکن شود. سجاد_پذیرفته هم در زمان ۲۵ دقیقه ۹ امتیاز، ۶ ریباند و ۳ امتیاز داشت و کارایی ۱۷ مقابل نامش ثبت شد.
امتیازآورتربن بازیکن میدان هم کسی جز اصلانی با ۳۱ امتیاز نبود. پری پتی ۲۴ امتیاز برای گرگان گرفت تا تاپ اسکورر تیمش باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->